Ετοιμοπαράδοτο

Περιγραφή

Τα χρώματα διαγράμμισης κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας, σε περιβάλλον διαπιστευμένο κατά ISO9001:2008.
Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής μαύρου χρώματος (χρησιμοποιείται για την διαγραφή διαγραμμίσεων), καθώς και ποικιλίας άλλων αποχρώσεων, κατόπιν παραγγελίας.

ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Το ROADACRYL είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο χρώμα διαγράμμισης για γρήγορο στέγνωμα. Βασίζεται σε ένα 100% ακρυλικό πολυμερές μακρομόριο με εξαιρετικές αντοχές. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως γρήγορο στέγνωμα, εύκολη εφαρμογή, ζωντανά χρώματα και υψηλή ορατότητα. Επιπλέον σχηματίζει ένα σκληρό φιλμ με καλή πρόσφυση, καλή αντοχή στη φθορά, το νερό, τα αλκάλια και στις καιρικές συνθήκες. Είναι σύμφωνο με το ΕΝ 1871 κάτι που βεβαιώνεται και από το πιστοποιητικό του ΚΕΔΕ που διαθέτει η εταιρεία μας. Η διαγράμμιση, η οποία είναι κατασκευασμένη από λευκό η κίτρινο ακρυλικό χρώμα, έχει ελενχθεί ως προς την αντοχή της χρησιμοποιώντας προσομοιωτή φθοράς (κατά το ΕΝ 13197) και η απόδοση της ήταν P7
Χρησιμοποιείται για την διαγράμμιση σε άσφαλτο και σκυρόδεμα σε δρόμους πόλης. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διαγράμμιση σε διαδρόμους αεροδρομίων.

© 2024 ODOSIMANSI ALL RIGHTS RESERVED / DWHITE PRODUCTION
All trademarks, logos and brands are property of their respective owners.
All company, product and service names used in this website are for identification purposes only.
Responsible Disclosure Policy for Security Researchers
Top
odosimansi