ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Οι θερμοπλαστικές μεμβράνες διαγράμμισης είναι ένα προκατασκευασμένο υλικό σήμανσης έτοιμο για χρήση, που μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο. Αποτελείται από ρητινές, διοξείδιο τιτανίου, υαλοσφαιρίδια και άλλα πληρωτικά υλικά. Χάρη στο θερμοπλαστικό τους υλικό, συγχωνεύονται με το έδαφος όταν αυτό θερμαίνεται, κάτι που τις καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικές σε περιοχές έντονης κυκλοφοριακής κίνησης. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, λευκό και μαύρο και με εξωτερικές διαστάσεις μήκους 1 m και πλάτους από 50 έως 500 mm.

ΧαρακτηριστικάΤα υαλοσφαιρίδια που είναι διάσπαρτα στην επιφάνεια τους εξασφαλίζουν εξαιρετική αντανάκλαση, απαραίτητη για άνετη και ασφαλή οδήγηση ιδιαίτερα τη νύχτα. Μπορεί να κοπεί σε όλα τα οδικά σύμβολα, γραμμές, βέλη, οχήματα, παραστάσεις ΑΜΕΑ, γράμματα και αριθμούς.

Τοποθέτηση : Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα με τη χρήση φλόγιστρου προπανίου σε καθαρή επιφάνεια. H σωστή εφαρμογή της θερμοπλαστικής μεμβράνης εξασφαλίζει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 1436.

Εφαρμογές : Ποδηλατόδρομοι, θέσεις στάθμευσης, διαβάσεις πεζών, σήματα ΚΟΚ, λεωφορειόδρομοι, κ.α.