ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την κατασκευή και εμπορία υλικών σημάνσεως οδών. Σήμερα η εταιρεία μας που διοικείται από μία ομάδα διπλωματούχων μηχανικών, είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στο είδος της και διαθέτει όλα τα γνωστά προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα της σήμανσης και υλικών εξοπλισμού οδών. Επίσης τα 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας της συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στους Ελληνικούς δρόμους. Το ιδιόκτητο εργοστάσιό μας βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης σε έκταση 18.000 τμ., ενώ ο καλυμμένος χώρος του εργοστασίου μας είναι 4.700 τμ. Παράλληλα, λειτουργεί το υποκατάστημα  της εταιρείας στην Αθήνα με το ίδιο αντικείμενο. Οι δραστηριότητές μας εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Απασχολούμε προσωπικό 110 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 12 διπλωματούχων μηχανικών. Άρτια οργανωμένα και εκπαιδευμένα συνεργεία μας, εκτελούν εγκαταστάσεις υλικών και διαγραμμίσεις οδών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Τα  προϊόντα μας, είναι: πινακίδες σημάνσεως οδών αρίθμησης οικιών και ονοματοθεσίας οδών, ασφάλειας σε χώρους εργασίας, αυτοκινήτων  εσωτερικών χώρων ανάγλυφες,  πλαστικές και μεταλλικές φωτεινές, διαφημιστικές φωτεινές, πληροφοριακές σημάνσεως οδών, στύλοι στηρίξεως πινακίδων μεταλλικοί, γέφυρες σήμανσης αυτοκινητοδρόμων, οριοδείκτες, κώνοι κυκλοφορίας, μάτια γάτας, επενδύτες ασφάλειας, ταινίες επισήμανσης κινδύνου,  μεταλλικά και πλαστικά στηθαία ασφάλειας, μειωτές ταχύτητας (σαμαράκια), σηματοδότες, κινητές μονάδες σήμανσης, κατευθυντήριες μονάδες αλογόνου, αναλάμποντες φανοί έργων, διαγραμμιστικά μηχανήματα,  χρώματα διαγράμμισης αντηχητικά πετάσματα, αντιθαμβωτικά συστήματα, απορροφητές ενέργειας

Επίσης παράγουμε πινακίδες οχημάτων. Η γραμμή παραγωγής μας είναι σύγχρονη, πλήρης και αυτοματοποιημένη έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής τεράστιων ποσότητων ανα ημέρα.

Ο έλεγχος ποιότητας των προϊόντων μας γίνεται συνεχώς στις εγκαταστάσεις μας και πολύ συχνά στο Κ.Ε.Δ.Ε. στην Αθήνα. Η εταιρεία μας διαθέτουσα  την απαραίτητη υποδομή  έχει  ήδη πιστοποιηθεί από τον φορέα  TUV Rheinland Group,  κατά  το διεθνές  πρότυπο διασφάλισης ποιότητας  ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 – BS OHSAS 18001:2007.

Θυγατρικές εταιρείες  της ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.  είναι  :

  1. Η διαφημιστική και τεχνική εταιρεία  ART & ADS  Α.Ε.
  2. Η κατασκευαστική εταιρεία  ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ ΑΦΟΙ ΧΡΟΝΗ Α.Τ.Ε.