ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ)

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ)

Οι μεταλλικοί ανακλαστήρες οδοστρώματος είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου AISi12. Είναι σχεδιασμένοι κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το στέλεχος και η κάτω επιφάνεια της κεφαλής μετά την τοποθέτηση τους, επί του ασφαλτικού τάπητα, να μην επιτρέπουν την περιστροφή τους. Είναι διπλής όψης και η κάθε όψη αποτελείται από τρεις γυάλινους ανακλαστήρες λευκού ή κίτρινου χρώματος (τύπος Ρ1) ή μεγάλης επιφάνειας πολυπρισματικά πολυκαρβονικά σώματα (τύπος Ρ3).

Χαρακτηριστικά : Η βάση τους είναι κατάλληλα μορφοποιημένη, ώστε να προκύπτει εξαιρετική συγκόλληση και να γίνεται ένα σώμα με το υπόστρωμα. Είναι υλικό εξαιρετικά μεγάλης αντοχής, για σταθερή στο χρόνο απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Η κάτω επιφάνεια τους είναι επίπεδη με στέλεχος πάκτωσης. Διατίθεται μαζί με την κόλλα δύο συστατικών.

Προδιαγραφή : Συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 1463-1:2009. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE 1922-CPR-0255.

Τοποθέτηση : Η τοποθέτησή τους γίνεται με επάλειψη εποξειδικής κόλλας δύο συστατικών στην κάτω επιφάνειά τους.

Εφαρμογές : Μόνιμη οριζόντια σήμανση όλων των τύπων του οδικού δικτύου.

 

Τύπος P 1A‐H1 P 1A‐H1 P3A
Διαστάσεις (mm) 85×50 98×98 105×95
Ύψος (mm) 17.5 17.5 14
Mήκος στελέχους (mm) 50 50 50
Διάμετρος στελέχους (mm) 19‐21 19‐21 19‐21

 

 

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ)

Οι πλαστικοί ανακλαστήρες οδοστρώματος είναι κατασκευασμένοι από πολυεθυλένιο υψηλής πυκνότητας και είναι ιδανικοί για μόνιμη ή προσωρινή σήμανση. Έχουν υψηλό βαθμό ορατότητας την ημέρα και κατά τη διάρκεια της νύχτας εξαιτίας των πολυπρισματικών ακρυλικών ανακλαστήρων που υπάρχουν και στις δύο πλευρές τους. Σε περίπτωση βροχής διατηρούν ακέραια τα χαρακτηριστικά τους λόγω του υπερυψωμένου σώματος τους από την επιφάνεια της ασφάλτου.

Χαρακτηριστικά : Η βάση τους είναι κατάλληλα μορφοποιημένη, ώστε να προκύπτει εξαιρετική συγκόλληση και να γίνονται ένα σώμα με το υπόστρωμα. Είναι υλικό ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής, για σταθερή στο χρόνο απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Η κάτω επιφάνειά τους είναι επίπεδη χωρίς στέλεχος πάκτωσης. Διατίθεται μαζί με κόλλα δύο συστατικών σε κίτρινο ή λευκό χρώμα για προσωρινή ή μόνιμη σήμανση αντίστοιχα.

Προδιαγραφή : Συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 1463-1:2009. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE 1922-CPR-0255.

Τοποθέτηση : Η τοποθέτησή τους γίνεται με επάλειψη κόλλας δύο συστατικών στην κάτω επιφάνειά τους.

Εφαρμογές : Μόνιμη ή προσωρινή οριζόντια σήμανση όλων των τύπων του οδικού δικτύου.

 

Τύπος Μόνιμος Προσωρινός
Χρώμα λευκό κίτρινο
Ύψος (mm) 20 20
Mήκος (mm) 100 100
Πλάτος (mm) 100 100

 


ΗΛΙΑΚΟΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ)

Οι ηλιακοί ανακλαστήρες είναι ιδανικοί για μόνιμη ή προσωρινή σήμανση. Είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου και πολυκαρβονικό υλικό υψηλής αντοχής σε θλίψη. Έχουν υψηλό βαθμό ορατότητας κατά την ημέρα λόγω των πολυπρισματικών ανακλαστικών στοιχείων διαφόρων χρωμάτων στις δύο όψεις τους και κατά την διάρκεια της νύκτας λόγω των έξι Led που ενεργοποιούνται αυτόματα από φωτοκύτταρο.

Χαρακτηριστικά : Κάθε ηλιακός ανακλαστήρας μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια που συλλέγει σε ηλεκτρική χάρη στο φωτοβολταϊκό πάνελ που διαθέτει στην επιφανειά του. Η βάση τους είναι κατάλληλα μορφοποιημένη ώστε να προκύπτει εξαιρετική συγκόλληση και να γίνεται ένα σώμα με το υπόστρωμα. Είναι υλικό εξαιρετικά μεγάλης αντοχής, για σταθερή στο χρόνο απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Στην κάτω επίπεδη επιφάνειά τους υπάρχει στέλεχος πάκτωσης. Διατίθενται μαζί με κόλλα δύο συστατικών.

Τοποθέτηση : Η τοποθέτησή τους γίνεται με επάλειψη κόλλας δύο συστατικών στην κάτω επιφάνειά τους.

Εφαρμογές : Υπαίθρια parking, τυφλές περιοχές στροφών, λιμάνια, ισόπεδοι κόμβοι, αρχές νησίδων, διαβάσεις πεζών κ.ά.

Βάρος : 0.525 kgr

Ηλιακή κυψέλη : πολυκρυσταλλική σιλικόνη

Χωρητικότητα μπαταρίας : Ni-MH (1000mAH)

Πηγή φωτός : super luminosity LED;

Ποσότητα LED συνολικά : 6 λαμπάκια

Χρώμα LED : κόκκινο, πράσινο, μπλε, λευκό, κίτρινο

Δυνατότητες λειτουργίας φωτισμού : αναλαμπών (flash) ή συνεχής

Μέγιστη αυτονομία ενέργειας : περισσότερες από 108 ώρες για τη δυνατότητα λειτουργίας αναλαμπών και περισσότερες από 24 ώρες για τη συνεχή δυνατότητα λειτουργίας

Μέγιστες και ελάχιστες Θερμοκρασίες λειτουργίας : -25 έως +75 OC.

Υλικό : κράμα αλουμινίου και πολυκαρβονικό

Αντοχή σε θλίψη : 30 tons