ΔΙΑΧΩΡΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Ο διαχωριστής κυκλοφορίας είναι κατασκευασμένος από ελαστικό υλικό ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια στα διερχόμενα οχήματα σε περίπτωση πρόσκρουσης σε αυτόν. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας του υλικού, ο διαχωριστής έχει μεγάλη αντοχή στη θραύση. Επιπλέον υφίσταται συγκεκριμένη επεξεργασία προκειμένου να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χαρακτηριστικά : Οι διαστάσεις του είναι 100 x 25 x 10 εκ. και το βάρος του 10 κιλά. Φέρει διαμήκη θερμοπλαστικά αντανακλαστικά στοιχεία κίτρινου χρώματος πλάτους 3,5εκ. και οπή ενδιάμεσα ώστε να είναι δυνατό να τοποθετηθεί κολωνάκι ύψους 35εκ.

Διατίθεται σε χρώμα μαύρο και κίτρινο.

Τοποθέτηση : Η σύνδεσή του γίνεται με δύο βύσματα Φ10 x 150 και πλαστικά ούπα 12 x 95.

 

 

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ

Ο διαχωριστής κυκλοφορίας είναι κατασκευασμένος από συμπαγές ελαστικό υλικό, ικανό να αντέξει το βάρος οποιουδήποτε Ι.Χ. ή φορτηγού αυτοκινήτου σε περίπτωση επαφής και παράλληλα εξασφαλίζει την ασφάλεια στα διερχόμενα οχήματα σε περίπτωση πρόσκρουσης σε αυτόν. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας του υλικού, ο διαχωριστής έχει μεγάλη αντοχή στη θραύση. Επιπλέον υφίσταται συγκεκριμένη επεξεργασία προκειμένου να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χαρακτηριστικά : Ο διαχωριστής έχει συνολικό μήκος 3 μέτρων. Αποτελείται από τρία τεμάχια και η διάσταση του καθενός από αυτά είναι 100 x 20 x 8 εκ. και το βάρος τους περίπου 10 κιλά. Φέρει σε ειδικές εσοχές θερμοπλαστικά αντανακλαστικά στοιχεία κίτρινου χρώματος, πλάτους 4 εκ.

Τοποθέτηση : Η σύνδεσή του γίνεται με δύο βύσματα Φ10 x 150 και πλαστική ούπα 12 x 95. Απαιτούνται 3 υλικά σύνδεσης ανά τεμάχιο διαχωριστή. Η σύνδεση των τεμαχίων γίνεται σύμφωνα με το παρακάτω κατασκευαστικό σχέδιο.

Εφαρμογές : Ποδηλατόδρομοι (για τον διαχωρισμό από τα μηχανοκίνητα μέσα μεταφοράς, υπαίθρια και υπόγεια Parking, πεζοδρόμια, κ.ά.