ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η ολική κάλυψη/ντύσιμο οχημάτων με ειδικά βινύλια και χρήση ψηφιακής εκτύπωσης αποτελεί τον πλέον πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο διαφήμισης.

Πιο συγκεκριμένα μία επιτυχημένη κάλυψη οχήματος:

  • Αποτελεί τον πλέον έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών
  • Παρέχει μία εξαιρετικά καλή πρώτη εντύπωση σε τρίτους για το προϊόν ή την εταιρεία που διαφημίζεται.
  • Ενισχύει το εμπορικό όνομα της εταιρείας και επιπλέον καθησυχάζει τους πελάτες πως έχουν να κάνουν με ειδικούς του χώρου.
  • Συλλαμβάνει την προσοχή δυνητικών πελατών καθώς κάθε χιλιόμετρo που διανύει ένα τέτοιο όχημα βοηθάει στην προώθηση των εργασιών της εταιρείας.
  • Θα προστατέψει την βαφή του οχήματος έναντι χτυπημάτων από μικρές πέτρες ή από μικρές φθορές. Στο τέλος η κάλυψη μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί χωρίς να αφήνει υπόλοιπα, μεγιστοποιώντας έτσι την μελλοντική εναπομένουσα αξία του οχήματος.

Για την κάλυψη οχημάτων θα χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα αυτοκόλλητα βινύλια της εταιρείας 3Μ, παρέχοντας μεγάλη αξιοπιστία και χρόνο ζωής. Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό τόσο για την εκτύπωση όσο και για την τελική εφαρμογή των βινυλίων.

Η εταιρεία μας έχοντας εφαρμόσει αυτοκόλλητα βινύλια σε πολλά επαγγελματικά οχήματα, έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις συγκεκριμένες εργασίες. Εμπειρία που καλύπτει από την επικόλληση μίας ίσιας λαμαρίνας ως και την εφαρμογή σε μεγάλα φορτηγά οχήματα.