ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ RADAR

ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ RADAR

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ RADAR

Οι πινακίδες ένδειξης ταχύτητας κατασκευάζονται από επίπεδο φύλλο αλουμινίου πάχους 3 mm και μεμβράνη υψηλής αντανακλαστικότητας τύπου ΙΙ ή τύπου ΙΙΙ. Βασικά στοιχεία αυτών των πινακίδων είναι ο μηχανισμός radar και η οθόνη μεταβλητών μηνυμάτων τα οποία μετρούν την ταχύτητα του οχήματος και την μεταδίδουν στον οδηγό, με σκοπό τη ρύθμιση της ταχύτητας. Ο μηχανισμός χρησιμοποιεί LED υψηλής τεχνολογίας ώστε οι αναγραφόμενες ταχύτητες και μηνύματα να είναι ευκρινή από απόσταση.

Χαρακτηριστικά : Προσφέρουν υψηλή ορατότητα μέρα – νύχτα και υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι πινακίδες υπόδειξης ταχύτητας πρέπει να είναι τοποθετημένες σε επαρκές ύψος, ώστε να γίνονται εγκαίρως αντιληπτές από τους οδηγούς και να επιτυγχάνεται η μείωση ταχύτητας των οχημάτων.

Προδιαγραφή : Συμμορφώνεται με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 12899-1. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE 1922-CPR-0244. Βάση της Ευρωπαϊκής προδιαγραφής ΕΝ 12966-1.
Τοποθέτηση : Η στήριξη τους γίνεται σε συνδυασμό με σωλήνα διαμέτρου Φ76 με πάκτωση στο έδαφος.

Εφαρμογές : Σήμανση ευαίσθητων περιοχών πόλεων με υψηλή συχνότητα κυκλοφορίας πεζών, αθλητικές εγκαταστάσεις , σχολεία, σημεία οδικού δικτύου με άσχημα καιρικά φαινόμενα και περιπτώσεις ομίχλης.