ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΘΕΣΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΘΕΣΙΑΣ

Οι πινακίδες ονοματοθεσίας οδών κατασκευάζονται από επίπεδο ή πομπέ φύλλο αλουμινίου, πάχους 1 mm, διαστάσεων 50x30 cm. Η πρόσοψη είναι βαμμένη με χρώμα φούρνου υψηλής αντοχής. Στην τυπική τους μορφή είναι μπλε και έχουν αναγραφές από αυτοκόλλητο βινύλιο όπου αναφέρεται η λέξη «ΟΔΟΣ» και το όνομα της εκάστοτε οδού στα ελληνικά και στα λατινικά. Για την τοποθέτησή τους, στις τέσσερις γωνίες υπάρχουν οπές διαμέτρου 3 mm.

Και οι πινακίδες αριθμοθεσίας κατασκευάζονται από επίπεδο ή πομπέ φύλλο αλουμινίου πάχους 1 mm. Η διάστασή τους είναι 15x12 cm. Η πρόσοψή τους είναι βαμμένη με χρώμα φούρνου, μπλε ή πράσινο, υψηλής αντοχής. Περιμετρικά υπάρχει λευκή γραμμή (ρέλι) και στο κέντρο της πινακίδας το νούμερο της οδού με λευκά γράμματα από αυτοκόλλητο βινύλιο.

Η καινοτομία στην κατασκευή των πινακίδων ονοματοθεσίας οδών, όλων των τύπων, είναι η χρησιμοποίηση της ψηφιακής εκτύπωσης.

Το λογότυπο του κάθε δήμου μπορεί τώρα να αποτυπωθεί επάνω στην πινακίδα μαζί με την αναγραφή της οδού και φυσικά υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στη επιλογή του χρώματος φόντου!!!