ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ LED ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ P-32

LED

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED

H ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξής της και ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της σήμανσης, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών πινακίδων τόσο για δημόσια όσο και για ιδιωτικά έργα.
Οι ηλεκτρονικές πινακίδες LED μπορεί να αναγράφουν μηνύματα με οδηγίες, υποδείξεις ή ενημέρωση για την κυκλοφορία καθώς και να ενσωματώνουν συμβατικές πινακίδες ρυθμιστικές ή κινδύνου του ΚΟΚ (πχ όριο ταχύτητας). Χωρίζονται σε ηλεκτρονικές-φωτιζόμενες πινακίδες σήμανσης και σε πληροφοριακές-ηλεκτρονικές πινακίδες led(VMS):
Οι ηλεκτρονικές-φωτιζόμενες πινακίδες σήμανσης τοποθετούνται σε σημεία όπου δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός την νύχτα ενώ παράλληλα αποτελούν μια καλαίσθητη πρόταση σήμανσης για δημοτικές πλατείες, κράσπεδα, διαχωριστικά λωρίδων κυκλοφορίας κ.α.
Οι πληροφοριακές-ηλεκτρονικές πινακίδες LED(VMS) είναι από αναλάμποντα στοιχεία LED υψηλής φωτεινότητας, έτσι ώστε η αναγραφή να είναι ευδιάκριτη και σε συνθήκες μεγάλης ηλιοφάνειας και μπορούν να προβάλουν το οποιοδήποτε μήνυμα.
Οι ηλεκτρονικές led πινακίδες αποτελούν αποδεδειγμένα τον καλύτερο τρόπο προστασίας επικίνδυνων διασταυρώσεων, διαβάσεων πεζών, σχολείων και δρόμων με συχνές παραβιάσεις του ΣΤΟΠ, ορίων ταχύτητας και άλλων σημάτων του ΚΟΚ.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ LED ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ P-32

Περιγραφή : Η δομή τους είναι από αναλάμποντα στοιχεία LED υψηλής φωτεινότητας, έτσι ώστε η αναγραφή να είναι ευδιάκριτη ακόμα και σε συνθήκες υψηλής ηλιοφάνειας. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, στεγανή, βαμμένη ηλεκτροστατικά ενώ η πρόσοψη της πινακίδας καλύπτεται από ένα ειδικό μονοκόμματο διαφανές πολυκαρβονικό φύλλο, που την προστατεύει από τις βροχές, τις σκόνες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Χαρακτηριστικά : Η ένδειξη του ορίου ταχύτητας (50/80/90/κλπ) ή της αναγραφής STOP σχηματίζεται από λευκά LED ενώ περιμετρικά υπάρχουν κόκκινα. Το πλαίσιο της κατασκευής έχει διαστάσεις 75x75x7 cm και φέρει κατάλληλη υποδοχή (φις) για την τροφοδοσία της πινακίδας με ρεύμα 220V/50Hz, και αυτόματο διακόπτη ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης οχήματος επάνω στον στύλο να διακόπτεται αυτόματα η τροφοδοσία με ρεύμα για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας. Πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές φωτεινότητας ΕΝ 12966 (κατηγορίες L2 και L3).

Τοποθέτηση : Η τοποθέτηση της ηλεκτρονικής πινακίδας γίνεται με γαλβανισμένο σωλήνα 3΄΄, ύψους 2.50 m και πάκτωση στο έδαφος με σκυρόδεμα.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ LED ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ K-20

Περιγραφή : Η δομή τους είναι από αναλάμποντα στοιχεία LED υψηλής φωτεινότητας, έτσι ώστε η αναγραφή να είναι ευδιάκριτη ακόμα και σε συνθήκες υψηλής ηλιοφάνειας. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, στεγανή, βαμμένη ηλεκτροστατικά ενώ η πρόσοψη της πινακίδας καλύπτεται από ένα ειδικό μονοκόμματο διαφανές πολυκαρβονικό φύλλο, που την προστατεύει από τις βροχές, τις σκόνες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Χαρακτηριστικά : Η αναγραφή σχηματίζεται από λευκά LED ενώ περιμετρικά, στο σχήμα του τριγώνου, υπάρχουν κόκκινα. Το πλαίσιο της κατασκευής έχει διαστάσεις 75x75x7 cm και φέρει κατάλληλη υποδοχή (φις) για την τροφοδοσία της πινακίδας με ρεύμα 220V/50Hz, και αυτόματο διακόπτη ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης οχήματος επάνω στον στύλο να διακόπτεται αυτόματα η τροφοδοσία με ρεύμα για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας. Πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές φωτεινότητας ΕΝ 12966 (κατηγορίες L2 και L3).

Τοποθέτηση : Η τοποθέτηση της ηλεκτρονικής πινακίδας γίνεται με γαλβανισμένο σωλήνα 3΄΄, ύψους 2.50 m και πάκτωση στο έδαφος με σκυρόδεμα.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ LED ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ STOP

Περιγραφή : Η πινακίδα είναι από αλουμίνιο 3mm και φέρει μεμβράνη τύπου III. Στις οκτώ γωνίες είναι τοποθετημένα LED υπερυψηλής φωτεινότητας, με γωνία εκπομπής τουλάχιστον 120ο, εντάσεως 1W, που ανάβουν με ρυθμό 44 αναλαμπών (flash) ανά λεπτό (44Hz).

Η ένταση της φωτεινότητας των LED είναι αναλογικά αυξομειούμενη, έτσι ώστε την ημέρα να παρέχει την μέγιστη φωτεινότητα και το βράδυ να μειώνεται για να μην ενοχλεί τους διερχόμενους οδηγούς.

Η κατασκευή έχει περιστρεφόμενη επέκταση, ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτηση του ηλιακού πάνελ στον επιθυμητό προσανατολισμό, ενώ το κυτίο τοποθέτησης του συσσωρευτή και των οργάνων φόρτισης μπαίνει στο πίσω μέρος της πινακίδας. Όλα τα εξαρτήματα είναι από αλουμίνιο ή γαλβανισμένο σίδηρο.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ LED ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ STOP

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED VMS ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Περιγραφή : H δομή τους είναι από αναλάμποντα στοιχεία LED υψηλής φωτεινότητας,έτσι ώστε η αναγραφή να είναι ευδιάκριτη και σε συνθήκες μεγάλης ηλιοφάνειας. Η κάσα είναι απολύτως στεγανή, κατασκευασμένη από αλουμίνιο, βαμμένη ηλεκτροστατικά ενώ η πρόσοψη της επιγραφής καλύπτεται από ένα ειδικό μονοκόμματο αντιθαμβωτικό πολυκαρβονικό φύλλο, που την προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Η αλλαγή των επιθυμητών μηνυμάτων γίνεται εύκολα μέσω modem ή μόνιμης σειριακής γραμμής Rs485 ή μέσω κινητού τηλεφώνου και ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δυνατότητες:

 • Μηνύματα πολλαπλών σελίδων
 • Κινούμενα γραφικά
 • Γραμματοσειρές αναλογικής απόστασης χαρακτήρων
 • Αναβόσβησμα ανά γραμμή
 • Αναβόσβησμα μέρους γραμμής
 • Αριστερό, κεντρικό, άνω, κάτω κεντράρισμα κειμένου
 • Κατευθυντήρια βέλη
 • Ώρα, ημερομηνία και θερμοκρασία

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED VMS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ

Περιγραφή : Η ανάγκη για άμεση πληροφόρηση των χρηστών των αυτοκινητοδρόμων και των εθνικών οδών σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν όπως ατυχήματα, ειδικές έκτακτες μεταφορές —μετακινήσεις, έργα σε εξέλιξη, μεγάλη κυκλοφοριακή ροή, μετεωρολογικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, ολισθηρότητα κλπ.) επιβάλλει για τη μέγιστη ασφάλεια των οδηγών την χρήση των Πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων στο οδικό δίκτυο.

Η προβολή ή η αλλαγή των μηνυμάτων στις πινακίδες (VΜS) είναι δυνατόν να γίνει εύκολα μέσω modem ή μόνιμης σειριακής γραμμής Rs485 ή μέσω κινητού τηλεφώνου και ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (VΜS) είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό ΕΝ 12966. Είναι απόλυτα στεγανές, με περίβλημα από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο.

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED VMS ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Περιγραφή : Κατάλληλη για τοποθέτηση επάνω σε οχήματα έκτακτης ανάγκης και οχήματα υπηρεσιών με σκοπό την εκτροπή κυκλοφορίας. Η πινακίδα, με ηλεκτρικό μοχλοβραχίονα κατεβαίνει, ώστε να μην επηρεάζει την ταχύτητα του οχήματος όταν αυτό κινείται. Μόλις το όχημα σταματήσει, η πινακίδα μπορεί να ανυψωθεί σε κάθετη θέση πολύ γρήγορα. Η μέγιστη ταχύτητα κίνησης του οχήματος με την πινακίδα σε κάθετη θέση είναι 80χλμ/ώρα.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ:

Προγραμματισμένη με τρία τυποποιημένα σύμβολα κυκλοφορίας (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΒΕΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ) και δύο κίτρινες ή μπλε σειρές LED που αναβοσβήνουν στην αριστερή και δεξιά επάνω γωνία της πινακίδας. Οι σειρές αυτές μπορούν να ενεργοποιηθούν ξεχωριστά.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΩΝ:

Προγραμματισμένη με πέντε τυποποιημένα σύμβολα κυκλοφορίας (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ, ΒΕΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ) και δύο κίτρινες ή μπλε σειρές LED που αναβοσβήνουν στην αριστερή και δεξιά πάνω γωνία της πινακίδας. Οι σειρές αυτές μπορούν να ενεργοποιηθούν ξεχωριστά.

Υπάρχει η δυνατότητα να γραφτεί οποιοδήποτε κείμενο και να εμφανιστεί οποιαδήποτε εικόνα ή γράφημα, σε χρώμα κόκκινο-κίτρινο ή κόκκινο-λευκό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

 • Παροχή ρεύματος 12volt
 • 800Χ800Χ100mm, (πινακίδα 3/5 συμβόλων)
 • 950Χ880Χ150mm (πινακίδα 3/5 μαζί με μοχλοβραχίωνα)
 • 830Χ830Χ100mm (Πινακίδα με κείμενο/εικόνα επιλογής)
 • 980Χ880Χ150mm (Πινακίδα με κείμενο/εικόνα επιλογής μαζί με μοχλοβραχίονα)
 • ΒΑΡΟΣ 39kg ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ 3/5 ΚΑΙ 48kg ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ/ΕΙΚΟΝΑ