Πρότυπη Διάβαση με Φωτοβολταϊκό Πάνελ

Η πρότυπη διάβαση πεζών είναι ένα σύγχρονο σύστημα επισήμανσης της διάβασης, για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των πεζών και τη μεγαλ΄υτερη προσοχή των οδηγών . Κατά τη χρήση της ο πεζός θα πιέζει το κουμπί της ενεργοποίησης και οι ανακλαστήρες θα αναβοσβήνουν , ενώ ένας πρόσθετος φανός θα ρίχνει συνεχή φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας , για περισσότερη επισήμανση υπάρχουν και 2+2 κίτρινα φανάρια διαμέτρου Φ210mm , θα αναβοσβήνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας , σύμφωνα με τη νομοθεσία .Ο χρόνος λειτουργίας της διάβασης, θα ορίζεται από το μέγεθος του δρόμου.

Οι ιστοί θα φέρουν δύο κουμπιά ενεργοποίησης από τους πεζούς , για την ενεργοποίηση της διάβασης και στην κορυφή τους θα φέρουν Φωτοβολταϊκά πάνελ με φορτιστή και μπαταρία. Θα υπάρχει φωτοκύτταρο, για τη λειτουργία των φαναριών και των προβολέων μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον στους ιστούς θα τοποθετηθούν από δύο πινακίδες διάβασης πεζών Π-21 διαστάσεων 45*45cm απλής αντανακλαστικότητας Τύπου 1 οι οποίες θα πληρούν τις Ευρωπαϊκες προδιαγραφές σύμφωνα με το ΕΝ 12899-1.

https://www.youtube.com/shorts/aeuDy1slZrE


https://www.youtube.com/watch?v=pQAlvAxwZng&ab_channel=ODOSIMANSIC.CHRONISS.A.

© 2024 ODOSIMANSI ALL RIGHTS RESERVED / DWHITE PRODUCTION
All trademarks, logos and brands are property of their respective owners.
All company, product and service names used in this website are for identification purposes only.
Responsible Disclosure Policy for Security Researchers
Top
odosimansi