ανακλινομενη μπαρα ηλεκτροκινητη

ΜΠΑΡΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ UN

Η ανακλινόμενη μπάρα parking κατασκευάζεται από ειδικά διαμορφωμένους, ενισχυμένους σωλήνες 1. Οι τρείς ενσωματωμένες βάσεις τις χρησιμοποιούνται για την στερέωσή της στο έδαφος με έξι βύσματα.. Η λειτουργία της είναι εύκολη και απλή χάρη στον ειδικό ενσωματωμένο μηχανισμό. Ασφαλίζεται με κλειδαριά ασφαλείας.

Το χρώμα της είναι γκρι και επάνω της υπάρχουν δύο αυτοκόλλητες αντανακλαστικές μεμβράνες τύπου Ι, κόκκινου χρώματος, για να είναι ορατή και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Εφαρμογές : Ιδιαίτερα χρήσιμη σε χώρους parking ιδρυμάτων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, επιχειρήσεων, ιδιωτικών κτιρίων, κ.ά.

Ύψος (cm)

43

Μήκος (cm)

70

Τύπος μεμβράνης

τύπου Ι

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ

Η ανακλινόμενη μπάρα parking κατασκευάζεται από ειδικά διαμορφωμένους, ενισχυμένους σωλήνες 1 και 1,5”. Η ενσωματωμένη χαλύβδινη βάση της, πάχους 5 mm, χρησιμοποιείται για την στερέωσή της στο έδαφος με έξι βύσματα.. Η λειτουργία της είναι εύκολη και απλή χάρη στον ειδικό ενσωματωμένο μηχανισμό. Ασφαλίζεται με κλειδαριά ασφαλείας.

Το χρώμα της είναι λευκό και επάνω της υπάρχουν τρεις αυτοκόλλητες αντανακλαστικές μεμβράνες τύπου Ι, κόκκινου χρώματος, για να είναι ορατή και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Εφαρμογές : Ιδιαίτερα χρήσιμη σε χώρους parking ιδρυμάτων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, επιχειρήσεων, ιδιωτικών κτιρίων, κ.ά.

 

Ύψος (cm) 50
Μήκος (cm)

78

Ολικό βάρος (kg) 9
Τύπος μεμβράνης τύπου Ι

 

 

ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ

Κατασκευάζεται από ειδικά διαμορφωμένους, ενισχυμένους σωλήνες 1” και 2”. Η ενσωματωμένη χαλύβδινη βάση της, πάχους 4 mm, χρησιμοποιείται για την στερέωσή της στο έδαφος με οκτώ βύσματα. Το χρώμα της είναι λευκό και επάνω της υπάρχουν τέσσερις αυτοκόλλητες αντανακλαστικές μεμβράνες τύπου Ι, κόκκινου χρώματος, για να είναι ορατή και κατά την διάρκεια της νύχτας. Η λειτουργία της γίνεται με τηλεχειριστήριο, είτε μέσα από το αυτοκίνητο είτε μέσα από το σπίτι και έχει εμβέλεια ως 20 μ. Η τροφοδοσία της γίνεται με τάση 12V για λόγους ασφάλειας.

Εφαρμογές : Ιδιαίτερα χρήσιμη σε χώρους parking ιδρυμάτων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, επιχειρήσεων, ιδιωτικών κτιρίων, κ.ά.

 

Ύψος (cm) 56
Μήκος (cm)

80

Ολικό βάρος (kg) 9
Τύπος μεμβράνης τύπου Ι

 

 

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ

Η βυθιζόμενη μπάρα είναι ένας μεταλλικός κύλινδρος μέσα σε περίβλημα που θάβεται στο έδαφος. Ανεβαίνει και κατεβαίνει με την βοήθεια ενσωματωμένης υδραυλικής ή πνευματικής αντλίας. Είναι ιδιαίτερα στιβαρή μεταλλική κατασκευή με μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Χαρακτηριστικά : Η όλη κατασκευή είναι ενιαία κυλινδρική με διάμετρο 22 cm, συνολικού ύψους 60 cm επάνω από το έδαφος. Η μπάρα PL 220/600 κατασκευάζεται σε 3 τύπους :

  • Αυτόματη βυθιζόμενη (έλεγχος με τηλεχειρισμό, επαγωγικούς βρόγχους, υπέρυθρους αισθητήρες, αριθμητικά πληκτρολόγια).
  • Ημιαυτόματη βυθιζόμενη (έλεγχος με χρήση ειδικού κλειδιού).
  • Μη βυθιζόμενη (χωρίς δυνατότητα βύθισης).

Τοποθέτηση : Η τοποθέτησή της γίνεται με μόνιμη πάκτωση στο έδαφος.

Εφαρμογές : Πεζοδρόμια αστικών δρόμων, Parking, διαχείριση ελέγχου εισόδου σε ιδιωτικούς, δημόσιους και βιομηχανικούς χώρους, κ.ά.

 

 

ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ

Η μετακινητή μπάρα είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό σωλήνα διαμέτρου 60 mm. Έχει διακοσμητική μπίλια στην κορυφή και φέρει στον κορμό ειδικούς διακοσμητικούς δακτυλίους. Η όλη κατασκευή είναι πράσινη, μονοκόμματη, κυλινδρική, ύψους 100 cm και τοποθετούνται αντανακλαστικές ερυθρόλευκες μεμβράνες τύπου ΙΙ σε δύο σημεία έτσι ώστε να είναι εύκολη η αναγνώρισή της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Χαρακτηριστικά : Ανάμεσα σε δύο συνεχόμενες μεταλλικές μπάρες τοποθετείται σύστημα (αλυσίδα) και κλειδαριά. Η αλυσίδα είναι δυνατό να μετακινηθεί.

Τοποθέτηση : Η τοποθέτηση της μπάρας γίνεται με πάκτωση στο έδαφος.

Εφαρμογές : Χώροι στάθμευσης, σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κ.ά.

Ύψος (cm) 50
Μήκος (cm) 78
Συνολικό βάρος (kg) 9
Τύπος Τύπος Ι