Αντικατάσταση πινακίδων σήμανσης Αττικής Οδού.

Η εταιρεία μας ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ.ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ έχει αναλάβει την αντικατάσταση των πινακίδων σήμανσης της Αττικής Οδού. Ένα από τα σημαντικότερα και πιο απαιτητικά έργα σήμανσης στην χώρα μας εκτελείται από την ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ.ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ , χρησιμοποιώντας τα πιο αξιόπιστα υλικά και με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα .

Οι πινακίδες της Αττικής Οδού είχαν κατασκευαστεί και τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου από την εταιρεία μας την χρονική περιόδο 2000-2003 και ακολούθησαν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Η αντοχή τους στο χρόνο έδειξε το γιατί η συμβατική σήμανση αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο καθοδήγησης και πληροφόρησης των οδηγών.

Στόχος μας ο δρόμος αυτός να διαθέτει τις καταλληλότερες πινακίδες σήμανσης ,σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από τους ελληνικούς και παγκόσμιους φορείς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις τεχνικές εταιρείες ΑΒΑΞ Α.Ε. και ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. για την εμπιστοσύνη τους καθώς και την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. για την άψογη συνεργασία.


© 2024 ODOSIMANSI ALL RIGHTS RESERVED / DWHITE PRODUCTION
All trademarks, logos and brands are property of their respective owners.
All company, product and service names used in this website are for identification purposes only.
Responsible Disclosure Policy for Security Researchers
Top
odosimansi